Over Sound Delight

Een optimale beleving van licht, geluid of beeld. Dat is bij Sound Delight altijd het uitgangspunt. Met meer dan tien jaar ervaring leveren wij audiovisuele oplossingen voor (bedrijfs)evenementen, horeca, detailhandel, festivals en particulieren. Verhuur, verkoop, advies of installatie, voor iedere vraag hebben wij een oplossing.

Sjoerd de Jong begrijpt dat goed licht, geluid en beeld een vak apart is. Als professioneel technicus weet hij alles van geluidsgolven, klankkleuringen en het zo goed en eenvoudig mogelijk inregelen van installaties. “We verhuren en verkopen oplossingen waarbij de installaties eenvoudig met een wandpaneel of touchscreen te bedienen zijn. We geven onafhankelijk advies, waarbij we met de klant het hoogst haalbare willen bereiken tegen de beste prijs. Geluid en licht moeten een optimale ervaring geven, zonder zorgen.”

Boodschap goed laten overkomen

De liefde voor zijn vak startte toen Sjoerd als 16-jarige regelmatig feesten en partijen organiseerde. Inmiddels zit hij al tientallen jaren in het vak en is hij vanaf 2012 samen met Lennart ’t Mannetje directeur-eigenaar van Sound Delight. “We zorgen ervoor dat de boodschap goed overkomt. Of het nu om geluid, beeld of een combinatie daarvan gaat. Waar je in de zaal ook zit, je hoeft je oren niet dicht te houden of juist extra te spitsen. Of je ogen dicht te knijpen om het beeld te kunnen zien”, zegt Lennart.

“Desgewenst leveren we een geluidstechnicus en we kunnen losse artikelen zoals headsets, luidsprekers en microfoons leveren. Populair zijn de catchboxes, draadloze microfoons die je eenvoudig in de zaal kunt gooien.” Daarnaast regelt Sound Delight ook het geluid bij publieksevenementen als de Havendagen in Zierikzee en Supercross in Goes. “En je kunt als particulier ook je beeld en geluid door ons laten verzorgen, van een bruiloft tot yoga op het strand en van uitvaarten tot de verhuur van dj sets.”