Over Sound Delight

Over Sound Delight
Sound Delight, gevestigd in Zierikzee (Zeeland), is een snelgroeiende leverancier van licht, geluid en beeld. Goed licht, geluid en beeld is niet bepaald vanzelfsprekend. Als liefhebbers komen wij daar veel voorbeelden van tegen. En dat vinden wij zonde. Vanuit die gedachte zijn wij gestart met dit bedrijf.

Voor zowel verhuur, verkoop als installatie kunt u bij ons terecht. Met meer dan tien jaar ervaring in het leveren van audiovisuele oplossingen voor (bedrijfs)evenementen, horeca, detailhandel, festival en particulieren zijn wij u graag van dienst. Wij opereren landelijk.

Kwaliteit, persoonlijke service en creativiteit staan bij ons team hoog in het vaandel. Door goed te luisteren naar uw wensen en hier tijdens het gehele traject op in te spelen kunnen wij voor u de ideale oplossing realiseren. Wij kunnen elke uitdaging aan door innovatieve ideeën en creativiteit te combineren met veel ervaring, vakkennis en inzet.

Graag komen we geheel vrijblijvend bij u langs om u te informeren over onze producten en diensten. U kunt ook contact met opnemen via de contactpagina op deze website.