Covid-19 Beschermingsmaterialen

Bij Sound Delight kunt u naast ons gebruikelijke assortiment, nu ook terecht voor Aerosols bestrijding met UV-C desinfectie, safety screens en crowd control en traffic routing oplossingen.

Download onze prijslijst

Luxibel UV-C Desinfectie lampen

UV ontsmetting om virussen in gesloten ruimtes te bestrijden.
We brengen steeds meer tijd binnenshuis door, bijvoorbeeld op het werk, in vliegtuigen, scholen en winkelcentra. De lucht die we in deze omgevingen inademen, is alles behalve schoon.
Sterker nog, het wordt vaak gerecirculeerd met aerosols, bacteriën, virussen, pollen, rook en giftige gassen. Luxibel UVC-zuiveringslampsystemen zorgen voor een veilige,betrouwbare en duurzame oplossing. Ideaal voor gebruik in ventilatieluchtkanalen, luchtdesinfectie-units of als stand-alone luchtreinigers.
Deze UVC-zuiveringssystemen kunnen bijvoorbeeld als stand-alone worden gebruikt voor desinfectie van oppervlakken in de voedings- en drankenindustrie,vergaderruimtes, openbare toiletten, ziekenhuiskamers, winkels of in het openbaar vervoer. Ze helpen bij het doden van ziekteverwekkers in de lucht, waardoor het veiliger en gezonder wordt in de ruimte.

UV-C desinfectie straling op Virussen, Aerosols, Bacteriën, Schimmels en andere ongewenste Microben.
In UV straling krijgen virussen geen enkele kans, daarom is er bijvoorbeeld onder andere ook minder griep in de zomer. De UV-C desinfectie lampen van Luxibel stralen een enorme hoeveelheid UV uit en zijn daarom erg geschikt om de ruimte met 1 druk op de knop te ontsmetten. In de Waterzuiveringstechniek is dit al jaren een algemeen goed en worden ongewenste bacteriën, algengroei etc succesvol bestreden.

Zijn er ook gezondheidsrisico’s ?
Ja, al is het doordringend vermogen van UV-C is gering.
Toch is het niet toegestaan de ruimte te betreden wanneer de “externe” verlichting brandt.
Hiervoor zijn veiligheidssystemen ingebouwd en/of optioneel voorhanden.
Bij de B AIR en de B HYBRID wordt de verlichting “ook” intern gebruikt om de luchtstroom te zuiveren. En is daarmee wel uitermate geschikt wanneer ontsmetting wenselijk is tijdens het gebruik van ruimte.
Strips en stickers om de klant op dit systeem te wijzen, aan alles is gedacht!

Enkele noemenswaardige eigenschappen:

 • De perfecte frequentie en bandbreedte van de lampen, met 85% effectiviteit.
 • Bewezen effectief  in het water en in de lucht pathogeen micro-organismen die verantwoordelijk zijn vele bacteriële, virale en parasitaire ziekten.
 • Lage kapitaal- en bedrijfskosten en milieuvriendelijk.
 • Failsafe bediening met LED indicatie en ALARM
 • Afstandsbediening met aan en uitschakeling
 • Beschikbare filters voor plaatsing in voedsel verwerkende industrie.
 • Vervangingslampen direct beschikbaar
 • Berekeningstool voor optimale belichting beschikbaar.
Directe & indirecte UV-C oplossing. Aerosols bestrijding met UV-C desinfectie

B-Hybird

 • Directe & indirecte UVC-lucht en oppervlakte desinfectie-unit
 • Desinfectietijd <15 min
 • Montage: muur, plafond of statief
 • Aanbevolen uptime: 24 uur
 • Standaard bewegingssensor meegeleverd

Of gebruik deze link naar de website van Luxibel

WENTEX SCREENS EN DIVIDERS

Algemeen
Buitengewone omstandigheden vereisen buitengewone maatregelen. Om het beste te maken van de huidige Corona-situatie én om uw eigen personeel en klanten veilig te houden, hebben we nagedacht over passende oplossingen. Wij kunnen u deze oplossingen aanbieden via Wentex Screens en Set Frames. De Wentex Transparante Schermen zijn gebaseerd op het Pipe & Drape principe en zijn zeer geschikt voor toonbanken, kassa’s en verkoopbalies. De stijlvolle Wentex Set Frames, verkrijgbaar in diverse afmetingen, zijn zeer goed uitgerust voor kapperszaken, fitnessclubs, restaurants en soortgelijke locaties.

Pipe en Drape
Transparante schermen zijn de ideale oplossing om uw Pipe & Drape systeem om te zetten in hygiënische schermen voor gebruik aan toonbanken en balies. Ze zijn gemaakt van brandvertragend PVC volgens DIN 4102 B1-voorschriften, zijn voorzien van klittenband en eenvoudig te reinigen. De breedte is 130 cm, verdeeld in 100 cm + 30 cm overlap en zijn momenteel verkrijgbaar in twee hoogtes: 125cm en 250cm. Maatwerk is ook mogelijk op aanvraag. • 100% PVC • Vlamvertragend – DIN 4102 B1 • Gemakkelijk te reinigen

Frames
De Wentex Set Frames bieden een meer stijlvolle oplossing. Het aluminium frame, standaard verkrijgbaar in vijf verschillende maten en eenvoudig op te zetten, bevat een 100% PVC vlamvertragend transparant scherm. Het scherm zelf is eenvoudig te reinigen en u kunt zelfs uw eigen gepersonaliseerde doek in het frame plaatsen. Een grotere opstelling is mogelijk door het gebruik van beugels en het combineren van meerdere frames. Wilt u een ander frame formaat (max. afmeting is 250x130cm), neem dan contact op met onze verkoopafdeling. • Uitwisselbare stof • Lichtgewicht • Veelzijdig in gebruik voor meerdere toepassingen

Virus bescherming met vlam vertragend spatscherm

Pipe en Drape Systeem met vlamvertragend scherm

Het Pipe en Drape systeem vindt u in ons verhuur assortiment. Het is hoogte, breedte en toepassing altijd perfect aanpasbaar aan uw wensen.

Of gebruik deze link naar de website van Wentex